Basisopvoeding
Pups / Jonge honden

Waarom basisopvoeding
Pups / Jonge honden?

De Basisopvoeding voor pups en jonge honden bestaat uit twee cursussen.
1. De Puppycursus voor pups vanaf ca. 8 weken tot ongeveer 5 a 6 maanden en 2. De Basiscursus voor pubers en jonge honden vanaf ca. 6 maanden leeftijd die nog niet toe zijn aan de wat strakkere trainingsopzet van de Gehoorzaamheidscursussen. 

In deze beiden cursussen besteden we veel aandacht aan socialisatie en aan de vaardigheden van jonge honden om leren om te gaan met alledaagse situaties, zonder dat er te veel druk gezet wordt aan het perfecte aanleren van oefeningen. Vooral impulscontrole en rustoefeningen zijn hierbij belangrijk onderdeel; eveneens de focus voor de baas, zich kunnen concentreren als er veel afleiding is, maar ook een stukje balance en coördinatie om de jonge honden te helpen met het volwassen worden. Wij werken vooral aan de opbouw van een goede band van hond en baas op een speelse en positieve manier.

Tijdens deze cursussen wordt ook al een deel basis gehoorzaam gelegd die dan uitgebreid kan worden door verder te gaan met de gehoorzaamheidscursussen bij onze KC Limburg. Daarom is hij ook geschikt voor oudere honden (bv herplaatsers) die nog nooit op cursus zijn geweest. Bij twijfels over voor welke cursus u moet inschrijven kunt u ook altijd overleggen met onze cursuscoördinator.


Prijs: € 80,00  voor 10 lessen en een afsluitende beoordeling les.

Voor informatie over inschrijven zie de pagina
‘belangrijke informatie


Cursus Basisopvoeding Pups / Jonge honden

Start : Zaterdag 31 augustus 2024

Tijd : 11.30 uur

Cursus Basisopvoeding Pups / Jonge honden

Start : Maandag 2 september 2024

Tijd : 18.15 uur